Acord de licenta software pentru programul „MicroERP”.

Utilizand sau instaland in orice fel Programul MicroERP(indiferent de versiunile acestuia – MicroGestiune, MicroMagazin sau MicroREstaurant), demonstrati intelegerea si acceptarea in totalitate a conditiilor acestui acord de licenta.
Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii nu instalati si nu utilizati Programul MicroERP in nicio forma a sa.

Acest Acord de Licenta este o intelegere legala intre dumneavoastra (utilizator final – persoana fizica sau juridica) si S.C. EconMedia Software S.R.L. intelegere pentru utilizarea produsului software MicroERP al S.C. EconMedia Software S.R.L. (avand CIF: 29267716 si J05/1860/2011), produs care include software pentru calculator si de asemenea mai poate include materiale tiparite si documentatie „online” sau electronica, toate acestea fiind protejate de legile dreptului de autor din Romania si de tratatele internationale. Instaland, copiind sau utilizand in orice mod MicroERP, sunteti de acord sa respectati conditiile acestui acord de licenta.

Acest Acord de Licenta este valabil pe teritoriul Romaniei.

1. DEFINITII DE TERMENI
MicroERP si toate versiunile acestuia sunt produsele informatice (software) ale S.C. EconMedia Software S.R.L. Programul MicroERP si toate versiunile acestuia vor fi denumite in continuare ca MicroERP . Acest produs informatic este propietatea S.C. EconMedia Software S.R.L. avand CIF : 29267716 , numar de inregistrare la registrul comertului : J50/1860/2011 , adresa: Oradea, Str. Nicolae Olahus Nr. 71, jud. Bihor, Romania. Societatea EconMedia S.R.L. va fi denumita in continuare ca Furnizor.
Dumneavoastra ca utilizator, persoana fizica sau juridica veti fi denumit in continuare Beneficiar.

2. GENERALITATI
Acest Acord de licenta este reglementat de legislatia Romaniei. Daca oricare dintre prevederile acestui Acord de licenta s-ar dovedi ilegala, nula sau, pentru oricare motiv, inaplicabila, atunci nu vor fi afectate validitatea sau aplicarea celorlalte prevederi ale sale. Prezentul Acord de licenta constituie formularea completa a Acordului dintre Furnizor si dumneavoastra si inlocuieste si anuleaza orice propunere sau comunicari prealabile, scrise sau orale, referitoare la continutul acestui Acord de licenta. Acest Acord poate fi modificat doar de o anexa, care insoteste acest Acord sau de un document scris care a fost semnat, atat de dumneavoastra cat si de Furnizor. Acest Acord a fost scris in limba romana si nu poate fi tradus sau interpretat in orice alta limba. Preturile, costurile si taxele pentru utilizarea MicroERP pot fi modificate fara ca dumneavoastra sa fiti informat. Aceasta prevedere nu se aplica si celor care au cumparat deja o licenta pentru MicroERP.

3. DREPTURI DE AUTOR
MicroERP este protejat de conventiile internationale si de legislatia Romaniei referitoare la dreptul de autor, precum si de prevederile comerciale internationale.
Programul MicroERP este proprietatea exclusiva a Furnizorului. Furnizor nu vinde (cedeaza) nici un drept asupra programului, ci acorda POSESORULUI LICENTEI doar dreptul de a folosi acest program in conformitate cu termenii acestui contract de licenta. Furnizorul pastreaza dreptul de autor si de proprietate asupra programului, indiferent de forma sau suportul in sau pe care acesta exista. Este interzisa modificarea, adaptarea, traducerea, reproiectarea, dezasamblarea, decompilarea, sau crearea de produse derivate pe baza acestui program.

4. UTILIZAREA PROGRAMULUI
Prin prezentul acord de licenta, Furnizorul va acorda dumneavoastra si numai dumneavoatra licenta ne-exclusiva pentru utilizarea produsului MicroERP . Puteti instala si utiliza gratuit programul in scopul evaluarii si/sau exploatarii acestuia pentru o perioada de 30 de zile de la prima instalare. Pentru a putea utiliza programul MicroERP dupa cele 30 de zile gratuite, trebuie sa cumparati de la Furnizor o licenta de activare. Programul nu poate fi transferat, vandut, cedat, sublicentiat, indiferent prin ce mijloace, pus la dispozitia unei alte parti, fara a avea, in prealabil, acordul scris al Furnizorului. Modul in care utilizati MicroERP trebuie sa fie conform cu prevederile acestui Acord.

5. LICENTA
Pretul pentru licenta MicroERP este afisat pe website-ul: http://www.micro-erp.ro. Valabilitatea licentei MicroERP este nelimitata.

6. ACTUALIZARI SI SUPORT

6.1 ACORDAREA DE SUPORT
Programul este furnizat ca atare. In perioada 30 de zile de evaluare in care puteti utiliza programul gratuit, Furnizorul ofera asistenta tehnica prin e-mail in limita timpului disponibil. Acest acord de licenta confera utilizatorului care a cumparat o licenta de activare dreptul la asistenta tehnica prin e-mail. Asistenta tehnica include si se limiteaza la nefunctionalitati ale programului MicroERP instalat pe un sistem care respecta cerintele de sistem descrise la punctul 11 din cadrul acestui acord. Furnizorul decide daca ofera suport tehnic in probleme care nu implica nefunctionalitati ale MicroERP. Pentru acordarea de suport tehnic ce implica corecturi in baza de date a MicroERP instalat pe calculatoarele utilizatorului acesta se obliga sa ofere Furnizorului toate informatiile si fisierele cerute de acestia pentru a efectua operatiunea de corectare. Furnizorul se obliga sa pastreze confidentialitatea tuturor informatiilor primite de la utilizator conform legislatiei in vigoare. Informatiile primite de la utilizator nu vor fi divulgate catre terti.

6.2 ACTUALIZAREA MICROERP
Acest acord de licenta obliga utilizatorul sa instaleze actualizarile, adaptarile, dezvoltarile specifice ale programului MicroERP produse de Furnizor. Acest acord de licenta interzice utilizatorului sa instaleze orice fel de actualizari, adaptari, sau orice alt fel de programe software care sa aduca modificari asupra Programului MicroERP care nu sunt produse de Furnizor sau fara a avea acordul scris al Furnizorului. Utilizatorul nu are dreptul sa pretinda Furnizorului dezvoltarea de actualizari, adaptari, dezvoltari specifice ale programului MicroERP.

6.3 TAXA ACTUALIZARI SI SUPORT
Pretul taxei lunare/anuale pentru Actualizari si Suport este afisat pe website-ul: http://www.micro-erp.ro. In primele trei luni de la activarea licentei MicroERP, taxa pentru actualizari si suport este zero, aceasta fiind inclusa in pretul licentei. Plata taxei pentru suport tehnic din a 4-a luna este facultativa dar conditioneaza acordarea suportului si actualizarilor. Beneficierea de oferte speciale la achizitionarea MicroERP nu scuteste beneficiarul de plata acestei taxe lunare decat daca este specificat acest lucru in oferta oficiala primita in scris de la furnizor.

7. RESTRICTII
Utilizarea variantei complet functionale presupune instalarea programului in varianta demonstrativa si apoi introducerea unui cod de inregistrare. Programul in varianta complet functionala poate fi instalat si utilizat DOAR de catre posesorul codului de inregistrare, pe un singur calculator. Copierea programului inregistrat in orice fel, sau distribuirea impreuna cu un cod de inregistrare (sau generator de coduri de inregistrare) este in mod expres interzisa. Orice incalcare a dreptului de autor care a fost incurajata sau cauzata prin nerespectarea acestor termeni ai contractului de licenta, inclusiv instrainarea codului de inregistrare, atrage dupa sine raspunderea legala a POSESORULUI LICENTEI.

8. DURATA
Prezentul acord de licenta intra in vigoarea de la data instalarii programului MicroERP si dureaza pana la data cand acordul va fi reziliat sau cand Furnizorul nu va mai avea drepturi asupra programului MicroERP. Rezilierea se face din partea dvs. prin distrugerea tuturor copiilor programului. Orice incalcare din partea dumneavoastra a prevederilor acestui Acord de Licenta va indreptati Furnizorul sa rezilieze in mod automat prezenta licenta fara notificarea prealabila. In caz de reziliere, aveti obligatia sa distrugeti toate copiile programului (inclusiv toate partile sale modificate sau fuzionate, sub oricare forma).

9. GARANTIE LIMITATA
Furnizorul nu asigura, garanteaza si nu isi asuma responsabilitatea pentru efectele folosirii programului. Furnizorul nu garanteaza ca MicroERP va functiona in prezent si in viitor pe alte sisteme decat cele descrise la punctul 11 din cadrul acestui acord. Totodata Furnizorul nu garanteaza ca MicroERP va indeplini cerintele dumneavoastra.
Furnizorul nu va raspunde sub nicio forma pentru documentele emise cu MicroERP si pentru urmarile utilizarii programului. Este in totalitate raspunderea Beneficiarului asupra integritatii si corectitudinii atat a documentelor emise cu MicroERP cat si a informatiilor din baza de date a programului de la orice moment.
Este in totalitate raspunderea Beneficiarului asupra corectitudinii stocurilor sale atat in MicroERP cat si fizic si furnizorul nu va raspunde pentru niciun fel de neconcordanta in gestiunile Beneficiarului.

10. RAMBURSAREA PAGUBELOR
a)Furnizorul nu va putea in nici un caz sa fie raspunzator pentru nici un fel de daune, inclusiv pierderi de date, daune accidentale sau daune indirecte, decurgand din utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a programului, din incapacitatea de a folosi programul sau documentatia, sau din modul in care folositi programul sau documentatia decat in limita sumei achitate catre Furnizor pentru licentele programului MicroERP cumparate, chiar daca Furnizorul fost prevenit de eventualitatea unor astfel de daune.
b)Conform punctului 4 din acest acord de licenta, aveti posibilitatea de a utiliza gratuit in scopul evaluarii programul MicroERP pentru o perioada de 30 de zile de la prima instalare. Daca in aceasta perioada intampinati nefunctionalitati ale programului pe un sistem care respecta cerintele de sistem descrise la punctul 11 din cadrul acestui acord si totusi alegeti sa cumparati o licenta de activare, faceti acest lucru pe propria Dvs raspundere si nu veti putea avea nicio pretentie de rambursare sau plata a unei sume de bani de la Furnizor in nicio circumstanta.
c)In nici un caz de defect, Furnizorul nu va putea fi vreodata facuta raspunzatoare pentru pierderea informatiilor sau datelor, precum si pentru orice prejudicii ce ati putea suferi ca o consecinta a acestor pierderi. Furnizorul nu este raspunzatoar pentru eventuala pierdere de baze de date care ar putea interveni in urma utilizarii corecte sau incorecte. Efectuarea copiilor de rezerva a bazelor de date pentru asigurarea acestora este in sarcina utilizatorului.
d) Furnizorul nu raspunde pentru o eventuala inconsistenta a datelor rezultate ca urmare a procesarii datelor de intrare prin programul MicroERP. Deoarece programul MicroERP asigura rapoartele necesare verificarii consistentei datelor, este de datoria utilizatorului de program sa faca verificarile si corecturile de date.

11. CERINTE MINIME DE SISTEM
PROCESOR INTEL CU O FRECVENTA DE 1200 MHZ, 1024 MB RAM, SISTEM DE OPERARE: Windows XP/Vista/Windows 7, 400 MB SPATIU LIBER PE DISC