Rapiditate si eficienta

Vinzi rapid si usor, incasarea se face mult mai rapid, se elimina greselile la operare.

Usor de invatat

Beneficiati de o interfata prietenoasa, intuitiva si accesibila. Utilizatorii opereaza mai rapid, si sunt mult mai productivi.

Control

Ai controlul stocurilor, incasarilor si nu in ultimul rand, controlul costurilor. Elimina frauda si preia controlul afacerii tale!

Siguranta si stabilitate

Accesul in aplicatie se face securizat. Activitatea se desfasoara fluent, stabil si fara intreruperi.

Promotii si fidelizare

Generezi promotii de produse, fidelizezi clientii cu ajutorul cardurilor de fidelitate cu diferite beneficii sau procente de discount.

Incearca gratis

Incerci gratis aplicatia fara nici o limitare si fara obligatii la sfarsitul perioadei de incercare.

Situatii si rapoarte

Ai in orice moment situatia stocurilor si vanzarilor pe articole, grupe, subgrupe sau furnizori, precum si situatia clara a profitului obtinut.

Suport dedicat

Suport tehnic dedicat prin telefon, email sau acces remote, actualizari periodice ale aplicatiei cu adaugarea de noi functionalitati.

 

Ce spun clientii nostrii?

[tabs slidertype=”simple” auto=”yes” fx=”slide” autospeed=”4000″]

[tab]Am testat foarte multe tipuri de software pana ne-am oprit la MicroERP, datorita flexibiliatii de personalizare a acestuia si operativitatii personalului de la EconMedia. Din timpul de 30 de zile a fost necesar doar 10 pentru a lua o decizie.Gestiune, contabilitate, vanzari magazin, gestiune si ofertare interna, baza de date, gestiune online, tipizate, gestiune import-export, MicroERP poate fi toate acestea la un loc sau separat.
dl. Marius Trandafir – BecoMagri SRL
[/tab]

[/tabs]

Echipamente si drivere

cititor cod bare, driver aclas, driver nei

Dictionar de termeni

factura,chitanta,factura proforma,nir-nota de intrare receptie,nir-receptie marfa,bon de casa,factura proforma,bon consum,registru de casa,raport de gestiune,comenzi,oferte