Micro-ERP va ofera posibilitatea de gestionare eficace a stocurilor, prin emiterea rapida a documentelor de iesire, si inregistrarea simpla a documentelor de intrare. Aveti posibilitatea de gestionarea a preturilor dupa o lista de pret, iar prin modulul de Discounturi si Promotii, aveti posibilitatea de generare discounturi si promotii, sau de fidelizare a clientilor prin gruparea acestora pe categorii de clienti, care pot beneficia de anumite discounturi pe toata grila de produse, pe anumite produse. Aveti posibilitatea de negociere astfel a discounturilor acordate si gestionarea acestora direct din aplicatie pe fiecare grupa de clienti in parte. Acest lucru va duce la cresterea vazarilor si o transparenta in procesul de acordare a discounturilor si o ierarhizare a clientilor si discounturilor negociate. Stiti exact ce aveti pe stoc, iar datorita posibilitatii configurarii stocului minim si maxim la produse, stiti cat trebuie comandat la furnizor, sau ce marfa aveti in exces, pentru a nu o mai insera pe comanda catre furnizor.

Micro-ERP va ofera o solutie simpla de soft de gestiune stocuri cu posibilitatea de generare a codurilor de bare din aplicatie si etichetarea produselor, fapt ce simplifica mult procesul de receptie de marfa si inregistrare a receptiilor – nir si de vanzare. Atat receptia marfii cat si vanzarea prin factura se poate face prin scanarea codurilor de bare, ceea ce va duce la eliminarea greselilor de operare si la cresterea productivitatii.

[av_tab title=”Control” id=”tControl”] Stim cat de important este sa detii controlul, de aceea iti oferim un soft gestiune stocuri care iti ofera tocmai acest lucru, control. Controlul stocurilor, incasarilor, preturilor si nu in ultimul rand, controlul costurilor. [/av_tab] [av_tab title=”Stabilitate” id=”tStabilitate”] Beneficiind de o experienta acumulata de-a lungul anilor, precum si de utilizarea zilnica de catre sute de clienti, programul nostru de gestiune stocuri se remarca prin stabilitate si performanta. Activitatea se desfasoara fluent,rapid si fara intreruperi. [/tab] [av_tab title=”Eficienta” id=”tEficienta”] Organizarea activitatii cu ajutorul MicroGestiune va ofera posibilitatea de gestionare eficace a stocurilor, stabilirea de promotii si politici de fidelizarea a clientilor. [/av_tab] [av_tab title=”Inovatie” id=”tInovatie”] Folosim ultimele tehnologii si aducem constant imbunatatiri produselor noastre software. Suntem deschisi spre nou si inovatie, suntem deschisi spre adaugarea de noi si noi functionalitati care sa usureze munca, suntem deschisi spre perfectiune! [/av_tab]

Versiunea standard a programului include facilitati de baza pentru o gestiune eficienta : vanzare pos, stocuri, contabilitate primara, incasari si plati, analize si situatii etc. Pentru lista completa cu versiunile disponibile si preturile lor :