De ce sa alegi un soft magazin si gestionare activitate retail marca MicroERP?

Soft magazin

Soft magazin – MicroMagazin

MicroMagazin este o solutie simpla si eficienta de gestionarea a magazinului, o solutie care sa va ajute sa vindeti mai rapid si sa evitati momentele de aglomerare a clientilor la casa, o solutie care va permite sa monitorizati si sa stiti exact fiecare vanzator cat a vandut si cati bani trebuie sa predea la sfarsit de zi. Vanzarea prin coduri de bare elimina greselile la operarea vanzarilor pe casa de marcat si necesitatea retinerii sutelor de coduri pentru produse, ceea ce se va traduce in viteza crescuta de lucru si eficacitate.

Control

 Stim cat de important este sa detii controlul, de aceea iti oferim un soft care iti ofera tocmai acest lucru, control. Controlul stocurilor, incasarilor, angajatilor si nu in ultimul rand, controlul costurilor. Elimina frauda si preia controlul afacerii tale!

”Stabilitate”

 Beneficiind de o experienta acumulata de-a lungul anilor, precum si de utilizarea zilnica de catre sute de clienti, softul nostru se remarca prin stabilitate si performanta. Activitatea se desfasoara fluent,rapid si fara intreruperi.

”Eficiență”

 Organizarea activitatii cu ajutorul MicroMagazin scade timpul de incasare. Clientii vor fi multumiti, iar angajatii D-voastra vor avea siguranta ca nu „uita” sa incaseze nimic.

”Inovație”

 Folosim ultimele tehnologii si aducem constant imbunatatiri produselor noastre software. Suntem deschisi spre nou si inovatie, suntem deschisi spre adaugarea de noi si noi functionalitati care sa usureze munca, suntem deschisi spre perfectiune!

Versiunea standard a programului include facilitati de baza pentru o gestiune eficienta : vanzare pos, stocuri, contabilitate primara, incasari si plati, analize si situatii etc. Pentru lista completa cu versiunile disponibile si preturile lor :